Citiraj:
Autor Miki9
Odem nakon dugo vremena na onaj Bug forum i podteme oko Hackera (koje su zamrle totalo) i kaj imam vidjeti... savršenstvo
Netko se primio konačno skeniranja Hackera, ja sam počeo sa time prije nevjerojatnih pet i pol godina, s onim brojem 43 iz prosinca 1998.
(SIN naslovnica žuta),
eto vidim ga među linkovima na ovoj mercep stranici, dobro da je to iskorišteno.
Jako pohvalno je da je rezolucija skenova solidna - u 2021. godini stvarno nema nikakvog smisla trošiti trud na skeniranje i izradu Pdfova od stotinjak stranica s ciljem kompresije do veličine desetak megabajta gdje je pola toga mutno. Ok, s manje DPI bi brže skeniranje išlo, no ak se posao radi i arhivira za dulje vrijeme, neka barem bude kako treba.
Još fantastičnija stvar je da su tamo i Hack CDovi, za koje sam isto maštao kako bi bilo dobro ih sve imati i puknut ISO na web,
pogotovo kad sam prije 10ak godina na hreliću vidio nekog da prodaje cijeli spindle pun njih, no tad nisam valjda mislio da su značajni pa nisam ni pokušao to kupiti.
Poslije sam se malo grizao, al opet, znam da ih ima da nisu toliki brutalni raritet.
|
Pozdrav kolega
skener
Svaka cast na uploadu broja 43 jos prije pet godina!
Ti prvi skenovi koje sam nasao na netu (tri PDF-a na tri razlicita foruma) su me potaknuli da se uhvatim ostalih brojeva.
Kolega Trekkie sa foruma je uploadao gotovo sve Hack CD-ove.
Dodao sam i 44 na stranicu, hvala jos jednom!!!