Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 01.07.2021., 14:30   #2900
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Na stranu što ovo nije tema za gaming sluške , začudio bi se kakv zvuk znaju imat sluške s debilnim izgledom i izradom,a kako loše znaju biti s izvrsnom izradom. JBL npr. Osim ako si youtuber naravno, oboje mora biti kako spada.
A eto, smatram se kao netko koji je probao dosta toga u gaming svijetu (pogotovo u periferiji). Ruku na srce, ako nisam promijenio 20 headseta, 30 miševa i jedno 15 tipkovnica, nisam ništa. Pričam samo o Logitechu.

JBL mi ne ide u gaming svijet, pa onda ih niti tamo ne bacam, ipak je to ozbiljnija marka.

Nije mi problem zvuk, kod gaminga zvuk mi je nekako sekundarni. Primarno mi je udobnost na dulje staze i kvaliteta izrade.

Logitech nije po tom poznat, tako da kompromis raditi zbog boje i riskirati lošu plastiku i škripanje iste kroz neki period vremena, nije za mene.

Ali slažem se, nije sve u izgledu. Prodavati će se to sigurno, samo eto, moje pare neće vidjeti.

Nedugo sam gledao nekog streamera koji je imao one logitech svijetlo plave slušalice, nikako mi to nije pasalo.

Ovaj:
Screenshot-2021-07-01-at-14-31-48

Jel ne izgleda jeftino?
Mommistake je offline   Reply With Quote