Kolega Visage, ja bih samo odgovorio na možda upućeno pitanje o kažnjavanju.
Romobil je vozilo koje se zloupotrebljava od strane nekih vozača i stvara probleme recimo u pješačkoj zoni. U mom gradu, romobil je odlična stvar koja bi morala biti obavezno zakonski regulirana,što automatski znači da bi se trebale uvesti kazne za nesavjesno korištenje istih i dovođenje u opasnost prvenstveno djece a onda i odraslih. Naravno, sve to radi nekulture vožnje. Npr, kaciga i oprema, polaganje osnovnih pravila vožnje, i na kraju KAZNE za nepoštivanje istih. Samo prijetnja kaznom može moje ili nečije dijete spasiti nedajbože od jačih ozljeda od budale koja vozi "bez mozga". I to ne kazne od 100kn, nego poštene kazne koja udara po džepu. Samim time, normalni vozači nisu oštećeni ni na koji način, dok će ostali biti oprezniji ne radi savjesti nego samo radi kazne. Govorim iz vlastitog iskustva jer svakodnevno vidim svašta na ulici.
Poznavajući sebe, ne znam kako bih reagirao da mi neka budala.pregazi dijete na tom vozilu u pješačkoj zoni, tj. bolje rečeno znam kako bih reagirao što opet mene dovodi u dodatno nezgodnu situaciju.