View Single Post
Staro 30.06.2021., 17:48   #1183
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Statistika se ne vodi emocijom, a statistiku navodim u prijasnjem postu, naspram predimenzioniranih naslova. Samo tako se moze izvuci zakljucak, o nekim promjenama u prometu. Osim, ako se ne vodi o zadatoj mjeri koju sve zemlje moraju provesti. Ali srecom, za sada, romobili jos nisu usli u religiju ljudskih prava
Prvo se ne vodi emocijama a onda napises maratonski post pun emocija Iako i sam navodis da romobili nisu usli jos u religiju ljudskih prava, sam se ponasas kao da jesu

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
S normalom brzinom, moderacijom u doziranju iste, to nije problem. Tada su stabilni. Vozim i maksimalnih 30-tak na cistini, kad nemam ikoga u vidiku na km, vozim i ispod 10 izmedju pjesaka, nisam imao nesrecu, nisam se zabio u ikoga, nitko mi nije kleo potomke. Sve jeu kulturi vozaca.
Jos cu samo komentirati ovaj dio jer je ostalo branjenje svog stava i "romobil religije ljudskih prava".

Kao sto je netko vec napisao, pravila i kazne nisu izmisljeni za one koji su normalni u bilo kojem vozilu. U ovom slucaju na vozilu. Ja bih to poopcio na bilo kakva pravila i kazne. Jednostavno se ne moze racunati na svijest i korektnost ljudi.

Jos nesto, to sto vam nije bio stabilan kad ste poceli voziti a sad je stabilan i na preko 40km/h je vas osjecaj. To je i dalje isto vozilo, jednako stabilo i nestabilno.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 30.06.2021. u 17:59.
LAcy je offline   Reply With Quote