Citiraj:
Autor Visage
Statistika se ne vodi emocijom, a statistiku navodim u prijasnjem postu, naspram predimenzioniranih naslova. Samo tako se moze izvuci zakljucak, o nekim promjenama u prometu. Osim, ako se ne vodi o zadatoj mjeri koju sve zemlje moraju provesti. Ali srecom, za sada, romobili jos nisu usli u religiju ljudskih prava 
|
Prvo se ne vodi emocijama a onda napises maratonski post pun emocija

Iako i sam navodis da romobili nisu usli jos u religiju ljudskih prava, sam se ponasas kao da jesu
Citiraj:
Autor Visage
S normalom brzinom, moderacijom u doziranju iste, to nije problem. Tada su stabilni. Vozim i maksimalnih 30-tak na cistini, kad nemam ikoga u vidiku na km, vozim i ispod 10 izmedju pjesaka, nisam imao nesrecu, nisam se zabio u ikoga, nitko mi nije kleo potomke. Sve jeu kulturi vozaca.
|
Jos cu samo komentirati ovaj dio jer je ostalo branjenje svog stava i "romobil religije ljudskih prava".
Kao sto je netko vec napisao, pravila i kazne nisu izmisljeni za one koji su normalni u bilo kojem vozilu. U ovom slucaju na vozilu. Ja bih to poopcio na bilo kakva pravila i kazne. Jednostavno se ne moze racunati na svijest i korektnost ljudi.
Jos nesto, to sto vam nije bio stabilan kad ste poceli voziti a sad je stabilan i na preko 40km/h je vas osjecaj. To je i dalje isto vozilo, jednako stabilo i nestabilno.