Citiraj:
Autor Visage
@Gilbert u kakvom ti je stanju baterija?
Koliko napravis u komadu do punjenja? Neki dan sam iz stana u Centru, otisao do Preckog, pa do kuce u Dubravi, pa produzio nazad u Centar i jos sam ostao na jednoj (doduse) teperecoj cigli dostupne voznje. 90% u top modu, koji puno brze trosi baterije, ali je za zurbu, bez premca.
...
|
Imam m365 običan, imao sam i pro koji se pokvario u par tjedana pa sam tražio povrat love.
Za Zagreb koristim Segway es4 koji ima tvrde gume, i to je već 3 kojeg sam dobio. Zadnji je i najbolji i nemam problema s njim. Dosta sam težak pa sam imao bušenja vrlo često na m365.
Baterija na pro je odlična, gotovo 13ah i s njim sam mogao napraviti cca upola manje dosega nego je deklariran. I to jer sam ga vozio u sport modu i relativno brzo jer je biciklistička staza.
Na m365 sam zeznuo bateriju sa punim gumama, pa je "zavar" popustio na par mjesta. Zalemio sam nekako nazad, ali 2 ili 3 članka nemaju više dobar kapacitet ili jednostavno bms ne uspjeva izjednačiti napone pa mi je doeg s njim sada smješan, tipa 7 km.
Žena recimo ima 55 kila i ima domet baš koliko je deklariran.
Ne vozim romobil nekih 6 mjeseci, sada sam autom po zagrebu jer su mi se promijenile potrebe radi posla. Ug sada mi je nekako lakše, jer sam romobil vozio u vlaku a sada sam hand free i ne moram pratiti vremensku prognozu niti stanje baterije.
Dugo sam gledao da si kupim nešto iz citicoco ponude, ali zapravno nemam potrebe za ničim bržim boljim od es4. Zero 9 i 10 je neki kompromis između kvalitete, brzine, dometa i preklopan je i prijenosan.