Citiraj:
Autor LAcy
A gle, svatko gleda iz svog (ne)objektivnog kuta.
|
Statistika se ne vodi emocijom, a statistiku navodim u prijasnjem postu, naspram predimenzioniranih naslova. Samo tako se moze izvuci zakljucak, o nekim promjenama u prometu. Osim, ako se ne vodi o zadatoj mjeri koju sve zemlje moraju provesti. Ali srecom, za sada, romobili jos nisu usli u religiju ljudskih prava
Citiraj:
Autor LAcy
Nestabilni, ni za stazu ni za cestu. Dok su bile igracke, ako se dijete ili odrasli zaleti u nekog bila je mala vjerojatnost ozbiljne povrede.
|
S normalom brzinom, moderacijom u doziranju iste, to nije problem. Tada su stabilni. Vozim i maksimalnih 30-tak na cistini, kad nemam ikoga u vidiku na km, vozim i ispod 10 izmedju pjesaka, nisam imao nesrecu, nisam se zabio u ikoga, nitko mi nije kleo potomke. Sve jeu kulturi vozaca.
Citiraj:
Autor LAcy
Za bicikl ne treba dozvola ili registracija ali se ne smijes voziti po pjesackoj stazi nego ili po biciklistickoj ili na cesti i moras nositi kacigu.
|
Ne znam kad si zadnji put hodao ulicama ZG-a, ili nekog veceg grada u HR? Jer neces dvije minute hodati, da se barem s jedne strane nece pojaviti bicikl, da u svakoj ulici pored tebe na nogostupu nece proci barem jedan dostavljac hrane. Kaciga biciklista je eufemizam koji na svakom dvadesetom (ili vise) vozacu moze vidjeti. Sve je to suzivot koji moze funkcionirati, samo je pitanje vozaca. Vozis li ti uopce romobil Lacy?
Citiraj:
Autor LAcy
Elektricni bicikl, ako je iznad odredjene snage i maksimalne brzine, takodjer mora biti registriran i mislim imati dozvolu za motocikl. Ako ima throttle, tretira se kao elektricni motocikl.
|
Bez konkretne infrastukture, koja na mnogim dijelovima grada muci i bicikliste, novi statusi romobila, ili bilo kojeg drugog vozila, samo su novi addendumi drzavne blagajne i nameta. Zato zakon mora cjelovito o necem promisljati kod izmjene, a ne biti vodjen emocijom naslova, ili predrasudama o nekom vozilu.
Citiraj:
Autor LAcy
Elektricni romobil je nedefiniran i svi ili barem vecina zagovornika zele da ostane tako. A i iskreno, nemam pojma ni gdje ga smjestiti. Ne valja na cesti, ne valja na pjesackoj stazi, a ne valja ni na bicklistickoj.
|
I na nogostupu i na biciklistickoj, susret dvaju normalnih vozaca, ne radi ikome problema. To je normalni suzivot koji se odvija 7/24 bez prestanka.
Citiraj:
Autor Gilbert5
Mislim da sam među prvima kupio m365 kada je izašao i došao u hr, tamo 2017. Nikad problema, ne treba mi kaciga, ne treba mi drugi par očiju niti sam opasnost za ikog.
|
M365pro, s puno dodataka, ne bih ga trenutno mijenjao niti za jedan drugi. A probao kratko iz znatizelje, vise manje sve zvucnije modele dostupne kod nas. Ima pravu mjeru tezine, preklapanja, zauzimanja prostora u gepeku.
Kaciga neupitno ima svoju svrhu, ali isto je ne mogu smisliti. Zato, nazalost, nisam mogao voziti Vespe, osim na moru.
Citiraj:
Autor Gilbert5
Vozim se po biciklističkoj, iznimno po pješačkoj.
|
Pa znas i sam, da ima prelaza, pa i ulica, posebno u trenutoj tranziciji obnove (ZG) gdje jednostavno nemas drugdje nego po pjesackoj. Ali tu nema bas problema s normalnim brzinama. Skele, prepreke, pucanja, krivo parkirani auti. Ponavljam, sve je to normalan suzivot, ako u njemu sudjeluje umjerenost.
Citiraj:
Autor Gilbert5
Imo, regulirati maksimalnu snagu kao i kod bicikla na 250w, 20 il i25kmh. Ako se voziš pješakim moraš prilagoditi brzinu. Bez kacige ofkors, kao i nizozemci. Ova fama da moraš imati kacigu mi ide na jetra.
|
Sto ionako radimo - svaki dan. Prolazimo iza ili ispred pjesaka, trudnica, roditelja koji voze kolica, starijih, nemocnih, invalida, citaca musavih ekrana. Takticno usporavam da ih ne uznemirujem, cesto me sami pustaju i kad nisam uopce trazio, zvonce/truba kao ni u autu, ne znam kad sam koristio. Zapravo, zvonce mi je fiksirano za nosac navigacije/racunala
Citiraj:
Autor Gilbert5
Veći romobili koji idu preko 30 nemaju smisla za biciklističke, a nema ni za cestu. Jbg, ne može zakon biti rješenje s kojim će svi biti sretni niti je to cilj. Možda i bolje da ostane ovako, nedefinirano.
|
Dozivio si sam, kao i ostali koji ga voze u temi. Kratke prepreke, veca brzina, ili los polozaj tijela dovode u lako gubljenje ravnoteze. Telefon u ruci ili samo jedna ruka na romobilu, recept je za traume. Kad si na vecoj cistini, pa se zuris, jedino tada bi volio kojih 10 do 20-tak km vece brzine. No, u isto vrijeme, znam da bi me bilo kakva prepreka, uganuce na cesti/nogostupu koje sam lose procijenio, ili nisam do danas prosao, bacila izvan kontrole i prouzrocila ozljedu. Ne volim kacige, ali romobil i brzine iznad od 40 km na vise, to je vec ozbiljan rizik u ostvarivanju traume, te bez kacige je ozbiljan rizik. Ali takve brzine ionako nemaju sto raditi na nogostupu, pa je izvan teme.
Kad sam tek poceo voziti, vjerovali ili ne, ECO mi je bio jedini izbor po gradu izmedju ljudi, pitao sam prodavaca, kome uopce treba iznad 10?
Tek kad dobijes kontinuitet voznje, kilometraze, jasno, ECO postane ziva dosada. A drugi ili top mod, ostaju zapravo jedino koristeni.
@Gilbert u kakvom ti je stanju baterija?
Koliko napravis u komadu do punjenja? Neki dan sam iz stana u Centru, otisao do Preckog, pa do kuce u Dubravi, pa produzio nazad u Centar i jos sam ostao na jednoj (doduse) teperecoj cigli dostupne voznje. 90% u top modu, koji puno brze trosi baterije, ali je za zurbu, bez premca.
...