Redom ide (iznutra):
-Armirana betonska deka
-rogovi direkt na tome sjede izmedu je vuna 10cm
-zracni prostor od 2-3cm
-paropropusna
-Stafla 8x5cm -> letva -> crijep
A 20cm imam samo na podu slozeno u tavanskom dijelu, ali nije slozeno u samom spicu vuna. Ono sto mi pada na pamet je da izmedu rogova udarim ovu aluparopusnu tako da napravim taj odmak od 2-3cm i da stavim nesto plicu vunu da se nedodiruje. U glavi je to sve dobro zamisljeno ali bi volio cut nekog iz prve ruke tko ima slozeno, koliko to ima efekta.
Ali kompjuter radi 24/7, tu i tamo ukljucis susilicu koja isto grije, kuhas nesto, dijeca stalno trce ko radijatori su. Termostat od grijanja je na cca 1,3m visine i kod njega je 30C dok recimo termostat koji je dolje na komodi ima 2C manje. Mada nije mi bitno sta pise vec da nemas onaj osjecaj vrucine
@Vuco
Postoji klima u sobi pa se to regulira, roletne budu spustene preko dana kad smo i ovako na poslu, ali odkad su mi zbog kanalizacije posjekli sva drveca, skidam im sve po spisku

posto nisam imao potrebe razmisljati o ovakvim pothvatima.
Onaj tko nema roletne ima "donekle" rijesenje, ovo drugim firmama najcesce ljepimo na njihove stakla, prosle god smo za jednu firmu u samom krovu poljepili preko 120 m2 prozora, oni su umirali, nakon ovog je ekipa malo odahnula. Postoji i opcija s unutarnje strane ali nije ni blizu rezultatu kao ovo.
https://www.reflectiv.com/en/solar-p...041804793.html