Priča:
Prža kupljena na ljeto. Nije bilo nekih problema - nekad (možda jednom u 100 slučaja) bi se znao zglupsat pa sam morao restartat, ali u globalu sve ok...
Danas ubacim BUG dvd - učita ga, pokrene, ja počnem pregledavat nove programe i onda se taj bugov prozor samo smrznuo (ostale stvari sam na kompu mogao raditi, ali nisam mogao zatvoriti taj window), a dvd nije htio ejectati, ona žaruljica cijelo vrijeme samo brzo blinka i to je sve.
Restartam komp, pokušavam izvaditi dvd iz prže - ne ide :\
Re-upalim komp i onda sam konačno uspio izvaditi taj dvd.
Nakon toga sam pokušao s još par dvd-ova i cedeova i uvijek bi se dogodila ista stvar - MyComputer se smrzne kod otvaranja i nemogu izvaditi medij.
Onda sam išao probati istu svar u Fedori - i opet isto sranje - zbrejka se i ne želi ejectati
Sad, kaj je tu problem? JEl to krepao uređaj pa da ga mjenjam još dok imam garanciju ili se može nekaj napraviti iz fotelje - promjena firmware ili tak nekaj?
Thanks.
edit: ispričavam se ak je post nerazumljiv, ali ovo pišem na brzinu, iz glave i umoran sam ko pas pa...
edit#2 - ako sam ovo strpao u krivi podforum (ako bi ovo trebalo ići u "Problemi"), opet se ispričavam pa molim moderatora da to makne u odgovarajući forum