View Single Post
Staro 28.06.2021., 09:55   #689
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Nisam u toj bransi dobavljaca i proizvodjaca niti blizu, ali vidim po trznicama da su cijene nekih HDDova vracene na one prije porasta i nitko ne kupuje. Za CHIu u ovom trenutku ide jako malo storagea, sto se vidi i po networku koji vise ne raste, a kada i raste to su onda ovi kao sto sam ja koji su malo tvrdoglaviji pa plotaju ovo sto imaju umjesto da uvaljuju na trznici.

No mozda sam u krivu, ali marketplacei pokazuju da cijene padaju, a nitko ni po tim padajucima ne kupuje u velikim kolicinama.

Sto se tice SSDea mislim da su se oni izvukli zahvaljujuci plotanju s ramdiskom, bolje dat novce za RAM nego za SSD. No vjerujem da to nece dic cijenu memorije jer kao sto si i sam rekao ovaj shitcoin je u slobodnom padu... Zato sam i spomenuo da moji shitcoini idu na okex i insta market sell...

A kad vec pricamo da je shitcoin, nisu mi jasni ovi s poolovima, koju ce igru oni odigrat, pa kako se njima isplati to programirat, poslagat, servere podesavat i ulagat vrijeme i novac a ovo pada i pada. Znam mozda za godinu dvije tri 10 bude opet CHIa boom pa mozda igraju dugorocno, no neznam, ja se nebi zezao sa tim poolovima, pratim na keybase pool topic, pa non stop neki problemi, ispravljanja, podesavanja, mnogi su odustali...