Citiraj:
Autor The Exiled
Da, sve je to meni jasno i sve sam pregledal i pročital, a na kraju budu ionak obje tehnologije implementirane u igre, samo velim da DigitalFoundry djeluje kao da su to odradili tek toliko i da nisu htjeli previše vremena gubiti na to.
Kaj se pak famozne haljine tiče, dodali su kasnije objašnjenje za tu usporedbu:
Australac si je stvarno dal truda i u videu, pokazuje sve o čemu priča u pisanoj recezniji. Tak da je imal sve odrađeno kak spada od prve do zadnje riječi, a duži uvod je iskoristil da detaljno objasni FSR, DLSS i ostalo.
Naposljetku, barem IMHO ostaje dojam da su drugi u odnosu na DigitalFoundry puno bolje, detaljnije i kvalitetnije odradili FSR recenziju, jer su pokrili apsolutno sve - pozitivno i negativno.
|
Teško mi je sad gledat na mobu, nisam doma, ali recimo tpu recenzija ne pokazuje ništa. Imaš jednu sliku sa sliderom cijele scene i zapravo ne kužiš ništa.
Kako je to bolje od tri usporedne slike one stijene ili poda ili drveta s lišćem gdje ti direktno pokaže razliku u teksturama i zamućenju.
Neki drugi pokažu istu scenu u tri izdanja, svaku po par sekundi i onda ti igraj faking memory, drek od usporedbe. Kako izgleda shimmering nisam vidio kod nikog drugog.
Slažem se da su kritičniji od nekih drugih, ali su zato i konkretniji, uostalom stevice to rade sa intelom i nevidijom i baš zato ih volim pogledat, iako se često usmjere samo na negativno.
A kako nekom djeluje video, jel se čini odrađen preko neke stvari ili veselo hopsaju, traje li uvod kraće ili duže, to mi je najmanje bitno