View Single Post
Staro 26.06.2021., 00:09   #830
picajzla0707
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Da, sve je to meni jasno i sve sam pregledal i pročital, a na kraju budu ionak obje tehnologije implementirane u igre, samo velim da DigitalFoundry djeluje kao da su to odradili tek toliko i da nisu htjeli previše vremena gubiti na to.

Kaj se pak famozne haljine tiče, dodali su kasnije objašnjenje za tu usporedbu:

Australac si je stvarno dal truda i u videu, pokazuje sve o čemu priča u pisanoj recezniji. Tak da je imal sve odrađeno kak spada od prve do zadnje riječi, a duži uvod je iskoristil da detaljno objasni FSR, DLSS i ostalo.

Naposljetku, barem IMHO ostaje dojam da su drugi u odnosu na DigitalFoundry puno bolje, detaljnije i kvalitetnije odradili FSR recenziju, jer su pokrili apsolutno sve - pozitivno i negativno.
Teško mi je sad gledat na mobu, nisam doma, ali recimo tpu recenzija ne pokazuje ništa. Imaš jednu sliku sa sliderom cijele scene i zapravo ne kužiš ništa.
Kako je to bolje od tri usporedne slike one stijene ili poda ili drveta s lišćem gdje ti direktno pokaže razliku u teksturama i zamućenju.
Neki drugi pokažu istu scenu u tri izdanja, svaku po par sekundi i onda ti igraj faking memory, drek od usporedbe. Kako izgleda shimmering nisam vidio kod nikog drugog.
Slažem se da su kritičniji od nekih drugih, ali su zato i konkretniji, uostalom stevice to rade sa intelom i nevidijom i baš zato ih volim pogledat, iako se često usmjere samo na negativno.
A kako nekom djeluje video, jel se čini odrađen preko neke stvari ili veselo hopsaju, traje li uvod kraće ili duže, to mi je najmanje bitno
picajzla0707 je offline   Reply With Quote