Citiraj:
Autor The Exiled
Nisu išli dublje i detaljnije od Australca ( 1 - 2), jer ~14min video i popratni tekst su tek toliko da mogu reći kako su se i oni osvrnuli na FSR tematiku. TechPowerUp, HotHardware i Švabi su također to odradili puno bolje od DigitalFoundry, a opet su istaknuli sve negativne stvari. DigitalFoundry ekipa kao i sa svim svojim "recenzijama" djeluje kao JayzTwoCents i sl. koji prek pol kurca odrade nešto dok istovremeno čitaju specifikacije s mobitela. Daleko od toga da je FSR superioran DLSS-u, ali DigitalFoundry je odradil sve samo ne detaljnu analizu.
|
Pa ne znam baš, recimo onaj usporedni prikaz gdje pokazuju na teksture koje nedostaju na podu ili na stijeni koju su zumirali baš i nisam vidio kod drugih, isto tako i shimmering koji se javlja. I tako još par scena gdje su to bolje odradili od nekih drugih, ako se dobro sjećam - haljina na onoj ženskoj je vidljivo zblurana sa fsr. Itd.
Ja odmah kažem da meni osobno to nije problem, malo manje detalja koje ionako ne vidim da fale dok ne stanem na mjestu i ne zagledam se, su sasvim prihvatljivi loss za dobitak u perfomansama.
EDIT
Ono što meni nije bilo prihvatljivo je bio onaj zblurani stup s prvih slikica na predstavljanju, jer je razlika prevelika i bez zumiranja. Srećom to je izgleda bila neka greška i fsr meni zapravo izgleda skroz ok, pogotovo na višim rezolucijama