Citiraj:
Autor Pupo
Čitajući ove komentare i iskustva, sva jad države izlazi na površinu i na ovakvim banalnim problemima. Neshvatljivo mi je da se praktički ne može ništa na svom vlasništvu i praktički svom dvorištu. Ispada da svi imaju više prava od vlasnika.
|
Gdje god se okrenem, uvijek ista sranja.
Tasta jebe susjed tako sto mu je digo zid na jebenih X m2 svoje zemlje i time mu ciljano zatvorio put do njive da ovaj ne moze proci traktorom. Naravno, zeli mu prodati taj totalno nebitan cosak parcele po cijeni gradjevinskog zemljista u Opatiji, a ne poljoprivrednog u nekoj nedodjiji. Tip je inace psihopat. Susjedi su inertni slovenci u ilegali i sva borba za taj put ovisi o necijim potpisima, suglasnostima, ma nemam pojma vise. Ukratko, kita marjanova.
Drugom clanu familije se na nekoristenom poljoprivrednom zemljistu naselio ratni veteran u mobilnoj kucici i prijeti da ce ih pobiti i sto sve ne ako ga taknu. Ta prica traje ja mislim i vise od 10 godina.
Ja sam inace u renti i placam parking mjesto. Krkan iznad mene se ponasa ko serif, a ne zivi u zgradi nego tu ima poslovni prostor. Rade 12h na dan, samo on i zaposlenici rade buku, kucni red i mir ne postoje jer njima je to radno mjesto, imaju 4 auta + njegova familija 2 kad dodju. U godinu i pol nije jos nijednom oprao stubiste. Ne sjecam se kad sam zadnji put nakon posla ubio oko sat vremena. U zgradi od 4 stana, on je uvjerljivo najgori "susjed". Jebanje oko parkinga da ne spominjem, pola godine sam ih educirao kako se parkirati da mi ne blokiraju ulaz u auto jer mene boli kurac ako cu ih ogrebati vratima - moj auto vrijedi petinu cijene njihovih ljubimaca. Par blokiranja na parkingu, pun kurac trubljenja i dizanja brisaca... Trebalo im je da shvate.
Govna treba dirati s rukavicama i ne previse kopati po njima, samo kratko i ostro i produziti dalje. Nazalost, nisam takva osoba po prirodi i nemam to u sebi pa mi je sve ovo novo, ali s krkanom moram biti ostar i "agresivan" inace bi me guzio cijelo vrijeme.