Citiraj:
Autor King of 4
Lijepo sacekas čovjeka, dodjes, pružis ruku, pitaš kako je i da bi ga htio nešto zamoliti ako nije problem.
Lijepo mu napomenes da je to parking mjesto tvoje koje si platio i da ti treba i ako mu nije problem da ne parkira više tu.
Lijepa riječ sva vrata otvara a ne na silu odmah.
|
Tako bi trebalo funkcionirati, no eto, nisu svi isti. I ja imam iste situacije, ali s random likovima jer je u zgradi računovodstvo, pa svako malo netko "zaluta".
Probao sam s parking čuvarima - genijalci ih potrgali. Slučajno ili namjerno, nemam pojma. Rekao bih da je slučajno jer nisu bili naviknuti na to (vidio sam na jednom golfu da si je potrgao branik). Znači, beton se još nije posušio kako treba. Potrgali tiple i savili cijev. Long story short, odustao sam od toga.
3 puta sam zagradio. 2 puta mi se ljudi ispričavali, nisu znali, bla bla. Sve ok. Jednom je tip došao, vidio da ne može van, otišao preko u birtiju. Pola dana bio u birtiji, dođe pijan, j*be mater svima (jel vi znate tko sam ja). Na kraju se ispričao i on (ako se to može nazvati isprikom).
Jednom dođe konj (pogodite koji auto vozi

). Idem prema njemu da mu objasnim da ne može tu parkirati. Tip brzo u auto, digne prozore i zaključa. Kucam mu, ne reagira. Znači, nije me htio ni pogledati, samo je izletio iz dvorišta.
Ima toga još, no 100 ljudi, 100 čudi. Svatko reagira drugačije, ovisi o dnevnom horoskopu. Vidim da nema smisla stresirati se, pa ću staviti na ogradu znak da je privatni parking. Ako ni to ne pomogne, onda lanac i lokot na vrata. No vjerojatno će i to potrgati.