View Single Post
Staro 25.06.2021., 07:32   #225
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Ostale nisam imao jer sam preskočio jedan dobar period na PC-u (blaženi jeftini PS1 sa čipom )
Sad gledam malo cijene iz tog vremena, PS1 si mogao kupiti za cca. 1000 kuna, a najjeftinije solidnije konfiguracije PCa su bile oko 5-6 tisuća kuna, pa ti vidi...

Ne treba te kriviti što si preskočio, jer realno, kako je negdje krajem prvog tromjesečja 1999. počeo izlaziti (isto legendarni) časopis PSX, iz Hackera su jako brzo povukli sav taj sadržaj.
Malo tko bez PCa, samo s Playstationon je sad imao resursa da kupuje i Hacker (npr. ja sam ga posuđivao od frenda kojemu je buraz dobio godišnju pretplatu zbog sudjelovanja u Modul 8 emisiji, jer, makar su obojica rokali po PCu, nisu sad bili toliko zainteresirani da troše i na časopise).

Makar im je to možda bila i najjača godina ikad, okrunjena time da je 13 brojeva izašlo, a Žibreg je još bio u igri. Poslije su krenula pretumbavanja, prestanak izlaženja privremeni (Mafia broj!!!),
i nakon što se ponovno počelo, nekako nije to više bilo to, kao da se promijenio ton časopisa i odnos recenzentske ekipe
(iako je još 50ak brojeva izašlo)
Miki9 je offline   Reply With Quote