Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.06.2021., 02:40   #55510
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor masterCG Pregled postova
Prijava za sta tocno?
A to tko bi dobio batine opet ovisi o likovima koji udju u sukob, pa taman i da ga fizicki napadne, eto mu prilike za prijavu njega i novcanu odstetu.

Te fore sa tuzakanjem jer je netko parkirao na tvoje mjesto mozes ladno zaboravit, a izgleda da ni ne znas bas proceduru.
Znamo svi kako sudstvo funkcionira za puuuno teza kaznena djela, a ne za takve gluposti.

Da bi uopce nekog tuzio moras imati dokaze, dakle, prvo moras zvati policiju koja ce doci kad je on na tvom parkingu.
Tad policija radi zapisnik o njegovom autu, kasnije ti trazis od policije taj zapisnik i na osnovu njega dizes tuzbu.
Rociste ce cekati 2 godine, a na kraju ce tip ako se uopce pojavi na sudu reci da nije on tad vozio auto i sl.
Mislim ono, to tjerati po sudu ga moze samo kostati novca i vremena, a nista nece dobiti dok ce za to vrijeme ovaj i dalje tamo parkirati.

Kad sam pročitao početak posta imao sam želju napisati ti i pojasniti pravno što je kad nekome onemogućiš korištenje pokretne imovine, no onda sam izgubio želju i volju kad si napisao da će ti policija napraviti zapisnik i izdati ti taj zapisnik koji je osnova za pokretanje tužbe jer barataš pojmovima koji pravno ne postoje (iako si uvjeren da si u pravu) pa se povlačim se iz daljnje rasprave jer nema svrhe i koristi.
bertone je offline   Reply With Quote