Citiraj:
Autor strgani
U utorak sam se vraćao s Krka i po staroj cesti prema Delnicama u koloni smo se vozili nas četvero u autu, pod full klimom naravno i pun auto stvari, pa mu je bilo malo teško i temperatura je počela rast iznad normalne (normalnu računam mrvicu ispod polovice kako inače stane kad se ugrije).
Zanima me koliko je to normalno, morao sam prvo gasiti klimu da prestane rast temperatura, ali počinjala bi padat prema normalnoj tek kada bih stao ili bi se vozili po ravnici/nizbrdo.
Stao sam na 5 minuta, pričekao da padne na normalnu, nastavili smo dalje, ali kad bih upalio klimu i uzbrdo išli, opet bi rasla temperatura.
Također sam skužio da je hladnjak prednji dosta zbuksan, jel ovo previse?
Što mi je činiti oko tog hladnjaka?
|
Klime u autima mislim da generalno imaju nekih 4-5kW kapaciteta hlađenja, ovisno o tome na koliko okretaja je auto. S obzirom da klime zahtijevaju otprilike trećinu snage u kilovatima, to ispadne recimo 1.7kW ilitiga oko 2.5 konja. Ako se uzme u obzir i gubitak preko remenja i ostalog, dođe na možda nekakva tri konja.
Mislim da ta tri konja nisu presudna za temperaturu motora s obzirom koliko je auto težak, vi, stvari i sve skupa.
Jesi ti siguran da prvi nije hladnjak od klime? Ja znam da je na Astri G hladnjak od klime prvi, a sad sam išao pogledati na brzinu na Merivu i CX-5 i koliko sam vidio oba auta imaju hladnjak od klime prvi, da bude na najsvježijem zraku mogućem.
Na Merivi sa 170k sam gledao detaljnije i hladnjak izgleda kao nov, možda ima par listića savinutih, ali gotovo cijeli izgleda savršeno ravno. Ovo na tvojem mi se ipak čini malo dosta savinuto.
Ako je prvi hladnjak klime i imalo bi logike, slab protok zraka zbog savinutih listića plus to da iza na hladnjak vode isijava 4-5 kilovata topline iza unutrašnjosti pa se onda počela dizati temperatura vode. Ali da, kao što je kolega napisao, do 105 auti bez problema podnose uglavnom sad. Ako bi se on počeo pregrijavat onda će on smanjit snagu motora i osjetit ćeš to u vožnji.