View Single Post
Staro 04.02.2006., 18:45   #1887
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Re: Re: ja sam stvarno počaščen!!!

Citiraj:
Originally posted by RAK
U navedenom slučaju te Srky pogodio sa 3 metra, sa snajperom, kroz optiku u glavu. Tu vještinu bi svakako želio otkriti i ja. Ima li tko kakav hint ili slično?.

Istina je da bi ti u pravoj situaciji pucao iznad glave i ne bi te pogodio, ali ovo je igra i vidio se pogodak (krv, romb, trzaj).

Nemojte me vući za jezik da ne počnem objavu filmića naših ultrapoštenih članova. Sve se lijepo vidi kako se igra. Ajdemo igrati pošteno, pa me pošteno i skenjaj. To barem nije teško. Inaće ću stvarno poluditi i bacati dokaze o varanju. A kolekcija je sada već respektabilna. Drugi komp nije bog-zna-što ali za tu svrhu je sasvim dobar.

Adj Živjeli.

khmm..

ponovo ponavljam da sa čitanjem nemam nikakve veze.5000 x se i meni dogodi isto,sprašim nekom sa 5 metri 20 komada iz pljuce,on se okrene i BANG u čelo... i kaj sad ,kaj da si i ja mislim? odgovorno tvrdim da niti Ja niti moj JR ne koristimo nikakve fejkove ni čiteve da bi se zabavljali sa ekipom,naime ponavljam po Nti puta;igram radi ekipe i zabave, ne da budemPRVI i NAJBOLJI...

ako treba, SNIMAJ NAS JOŠ 1000 X ali MI NE VARAMO !

EOD

ps: kaj me vlečeš za nos i tražiš Mitologiju,da SERVER prekontroliraš

btw-----a zakaj nebi objavil tko od nas vara i mulja i s kojim modifikacijama, jel se i ja 10000 x razpizdim kad nekom treba 2 šarzera iz MP44 da NAPOKON padne mrtav??? uostalom otvori NAS server,JR i JA protiv MR M I TEBE!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote