20$ je target, barem je tako to izgledalo prije mega hypea, znaci ima jos zraka u balonu... haha
Zaozbiljno, ovisi o BTCu, ako sad na cca 34, 35k ili 36k, BTC ipak odluci da je ovo bear market onda CHIA ide ispod 200, a onda ak se nafuda jos malo, ide i ispod 100.
Pozitivni scenarij je, da ovaj zadnji visit na 30k koji je bio jucer ili kad vec je bottom i da sad idemo preko 42k.
E sad, vidoviti milan nek kaze gdje ce, ovak statisticki gledano sanse su fifty fifty
Ali su se cijene malo sredile:
https://www.amazon.de/dp/B07FNK6QMT
8tb WD vanjski za 1400kn, dok je kod nas to sve skuplje, ali na istom linku na amazon.de 12tb kosta 100 eura vise, pa sad, tko je tu lud ili ti ga, jel se nama vise isplati uzet 8tb jeftiniji za 100 eura ili dati 100 eura za ta 4 extra TB?
Znam da je fora da vise ovih 12tb mozes zastekat i long run se isplati, ali davat 100 eura vise mi je ipak malo previse, kak vi gledate na to?
isto tak mi nije jasno abnormalne cijene za ove vece, isto WD ima i dalje 14tb i 16tb koji su po abnormalnim cijenama, pa zasto bi netko kupio to po abnormalnim. Recimo 16TB dodje 470 eura, dok 2x 8TB dodje 2x189 eura. Dakle za isti broj TB platis 100 eura vise... Kak to objasniti, znam vec je strgani rekao da je treba to gusce natiskat unutra, ali ipak 100 eura za isti broj TB?
P.S. ovo doba dok BTC pljuska shitcoine je dobro iskoristiti i vidjeti koji altcoini su jaki, a koji prenapuhani, po ovome ispada da je CHIA daleko prenapuhana, jos uvijek, a bila je abnormalno prenapuhana, a dobar marketing, malo sa strane i eto...