Citiraj:
Autor tiki66
Vidiš, ovo mi je prvi put da čujem PWM/DC dimming za AMOLED. Baš sam guglao i na Mi 9T imam PWM dimming, ali sva sreća pa to ne osjetim i ne smeta mi. Stvarno na sto stvari možeš paziti kad kupuješ mobitel ako si picajzla 
|
Kad sam kupio Samsung S2 sve bilo ok. Uzeo S4 i stalno nelagoda, a ni sam ne znam zašto. Peckaju oči... U tamnom okruženju pogotovo.
Pa uzeo DSLR i slikao na najbržem shuteru i imam šta vidjeti. S2 DC, S4 upaljeni gore stalno, S4 uslika na prugaste linije.. dio upaljen dio kompletno crn (roll shutter tako uslika)
Isto se ponavljalo sve do notea dok nisam uzeo neki xiaomi. IPS i nema titranja do 20%. Ispod je ipak titrao s PWM. pa se zezao da mu ne dam na potone ispod 20% svjetlost.
Dok sam imao Pocophone F1 i vidio da je izašao F2 pro sa amoledom - sam rekao da niš od toga.. pa onda kad sam vidio da ima DC mod za uključiti sam isprobao i dc je malo falšni.. neš ipak radi kad slow mo se uključi i snima njegov ekran (nemam više DLSR). No ne smeta mi u radu s njime pa sam super zadovoljan.
Nije to picajzla nego osjetljivost vida. Jao kad se sjetim onih božicnih lampica na borovima u shoping centrima.