21.06.2021., 11:37
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Autor nansale
Pitao za savjet u vezi soundbara (što ovdje što neke forumaše na PM) pa je red i da napišem koju nakon kupnje..uglavnom prije cca mjesec dana dobiven JBL 2.1. kao rođendanski poklon btw. iznenadila me žena za rođendan.
Njega sam i prije slušao uživo i nakon slušanja u trgovini nisam dalje ni gledao (govorim o cijenovnom rangu 2 tkn) i zadovoljan sam u potpunosti – gledanje tv kanala, IPTV, filmovi i slušanje muzike odrađuje odlično.
SB je montiran na zid ispod LG UHD TV-a, bežični woofer (elegnatni na malim nožicama) je dovoljan glasan za veličinu prostorije od cca 20 kvadrata te fino “zareži” na duboke tonove, vokali su jasni te nema kašnjenja kad je spojen preko BT.
Samo povezivanje je preko BT, postoji optički audio ulaz, HDMI, AUX i USB (kod mene je spojen na TV preko HDMI/ARC-a i LG Magic Remote uredno odrađuje sve naredbe).
Da ima boljih i skupljih koji zvuče još bolje vjerujem da ima ali mene trenutno ovaj SB sasvim zadovoljava u potpunosti.
|
Koji je soundbar model ? I dali se sam upali i ugasi zajedno sa tv-om i volume radi ok?
|