View Single Post
Staro 19.06.2021., 21:37   #16281
zvonac
Premium
Moj komp
 
zvonac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Sv.Nedelja
Postovi: 5,650
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Svi ti forumasi preporučuju boje na warm, sto mojim očima nikako ne odgovara. Ne kazem da su hladne boje ispravna postavka,ali meni to vise odgovara očima.
Tv je ok kao takav za sada.Spomenuo sam da svaki tv ima svoje mane i vrline pa tako i oled. Postavke slike dodatno kasnije kad cu imat više vremena
Malo mi je nejasno, imaš oled i veliš da ok je.. A ja još vozim LCD sa kojim sa prezadovoljan, al vjerujem da će mi sljedeća kupnja bit definitvno oled i ne očekujem da telku bude samo, ok, jel ak je tak, ne mrdam s lcd-a..

Kaj ne bi oled trebao u današnjem vremenu bit "zadnji krik" tehnike. Kolko čitam, dost ljudi kod kupnje gleda da je oled, naravno pričamo o kpunij telke na duže staze korištenja, a i cijene padaju, tak da oled postaje pristupačan masama.

Jasno mi je da ti je oled samo ok, zato jer se praktički cijelo vrijeme osvrćeš za prošlošću (crt-plasma), jel tak Ali i dalje za "benchmark" koristiš crt tj plasmu, a obje tehnologije imaju svojih mana pa tako i vrlina koje se ističu, al, zub vremena je ovdje kao i implementirane tehnologije koje su ipak iza današnjih telki (oled), osim ak znaš za telku koja ima objedinjeno sve u jednom (crt-plasma-oled), javi, da počnem novce pripremat
zvonac je offline   Reply With Quote