Moram pohvaliti Hpoolov novi x--proxy i miner, kao i brzinu isplate. E sad ne znam jel ta brzina isplate jer sam vec vise puta bio auditiran pa me stavili na zelenu listu ili ovaj novi softwer. Evo danas zatrazio isplatu i danas dobio isplatu na OKex, prije se cekalo 24 i vise sati.
Hpoolov webgui mi je nasao 65 losih plotova koje evo zahvaljujuci njemu sad znadem, ovako da sam ih sam trazio, em mi se nije dalo, em neznam kak bi to najbolje i najbrze izveo na toliko TB. Uglavnom dok naplotam sve idem u cistku tih losih plotova, kladims e da do onda ovi nece izbacit ove poolove nove...
p.s. i poceo sam dobivat vise XCHa, mislim da oni prave zelene liste pa te stave na zelenu pa onda i dobivas vise, sto je normalno jer ima lopova i moraju se osigurat. Zato i kazem da je najvaznije kod tih 3rd party poolova kako se pool bori protiv lopova, ovi madjari zamalo zatvorili shop, ali evo vratili se pa bi vam preporucio da provjerite kako se oni bore protiv lopova, jer jednostavno ako ih se krade oni nece imat cime da vas postene rudare plate, pa ce opet zatvorit shop.
P.S.S.
PADAJU cijene diskova:
https://iponcomp.hr/shop/proizvod/wd...80efbx/1903866
8TB novi za 1780kn. To je normalna cijena koja je bila prije CHIA groznice, pa eto ako tko ulazi neka kupi, vjerujem da ni po ovoj cijeni se to nece kupovat...
8TB se u groznici placao 2100kn, taj isti disk dosad je zaradio drek, plus mu se vrijednost srozala za 20%. I najveca razlika izmedju GPU i DISK mininga je da GPU itekako dobro moze iskoristiti gamer koji cekaju kao napete puske da cijene malo padnu pa da se konacno mogu igrati, a za sto se moze iskoristiti disk? Po meni za nist, nist mi ne pada na pamet, jel ima tko kakvu ideju?
8TB Externi sa Amazona za
1700kn (220€)