Citiraj:
Autor Exomaniac
Treba ići malo od vrata do vrata, ljudi ni ne znaju što to znači, pogotovo ako su stariji. Reći da je to samo suglasnost i da se oni time ništa ne obavezuju već si otvaraju opciju u budućnosti. Reći da nisu obavezni uzeti ništa, ali će se provesti po stubištu kroz jednu kanalicu u čošku i bok, ako se odluče da žele kasnije onda potpišu ugovor.
Uostalom, to podiže i vrijednost nekretnine i njezinu privlačnost u 21. stoljeću.
@skalar
Ne znam što je ljudima toliki problem rupa u zidu. Pa radit će se kasnije nešto, farbanje, renovacija, ili treće i tad se to onda sakrije lijepo.
|
Hvala svima na inputu. Izgleda da ću morati malo od vrata do vrata, makar nisam najbolji u socijalnim situacijama

Pogotovo sa starim prdonjama.
Palo mi je nešto na pamet, za ovaj tip stanara, mislim da će im najbolje sjesti ako im objasnim benefit optike na način da će im povećati vrijednost stana ako ikad budu prodavali ili rentali, jer ako netko od mlađe populacije se odluči rentat ili kupit stan, otići će u susjednu zgradu, zato jer u vašem stanu nema optike. Pogotovo u ove dane Zoom poziva, posla od kuće itd.
Ili ću počet hvatat klince oko zgrade da nagovaraju mamu i tatu da je to super za školu i fortnite