Citiraj:
Originally posted by mitzek
nazove me Rak usred mape, i veli:Mitzek,khhmmmmmm.......jel igraš? igraš Čisto,jeeldaaa???mislim,ono ,kao da si laganu košuljicu oblekel od kevlara i to...
daklem.. ,stvarno sam se dobro utreniral s vama kad me optužuju da sam čiter.... ..a ja bi prvi svakome ko vara zabranil druženje po PCExpert liniji i još ga dobro natambural...
veli on..neee, pa možda JR je nekaj napravil a da ti neznaš... aha, moš si mislit! skopam mu oko i otrgnem ruku da mi proba tak nekaj izvest..
e sad, to kaj je mali dobar ko i ti,to je tvoj problem,velim mu ja....
a uostalom ,vidi mi se i po screenshotsima kak sam #dobar#
|
U navedenom slučaju te Srky pogodio sa 3 metra, sa snajperom, kroz optiku u glavu. Tu vještinu bi svakako želio otkriti i ja. Ima li tko kakav hint ili slično?.
Istina je da bi ti u pravoj situaciji pucao iznad glave i ne bi te pogodio, ali ovo je igra i vidio se pogodak (krv, romb, trzaj).
Nemojte me vući za jezik da ne počnem objavu filmića naših ultrapoštenih članova. Sve se lijepo vidi kako se igra. Ajdemo igrati pošteno, pa me pošteno i skenjaj. To barem nije teško. Inaće ću stvarno poluditi i bacati dokaze o varanju. A kolekcija je sada već respektabilna. Drugi komp nije bog-zna-što ali za tu svrhu je sasvim dobar.
Adj Živjeli.