View Single Post
Staro 18.06.2021., 17:29   #2787
Wannabes
Premium
Moj komp

Wannabes's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Mislim da sad imam 7t već skoro godinu dana i super zadovoljan sam, osim par "sitnica". Iako, prešao sam sa HTC M8 tako da je bio veliki skok u svemu.
Kod kupovine sam previdio da OP 7t nema ledicu za notifikacije, nisam o tome ni razmišljao da bi mogla izostat ledica, dok nisam upalio mobitel i skužio. Prvi minus.

Nekad nema zvucne notifikacije kad dobijem poruku na whatsapp i sl., plus nema ledice i onda bi stalno trebao tapkat po ekranu za provjerit.

I onda ovo..

Citiraj:
Autor Sony1 Pregled postova
Kako rješavate auto brightness? Ja imam borbe na 7T. Nekad mi ona auto brightness aplikacija počne zezat, a ova u postavkama funkcionira par minuta i onda sve po starom.
Ovo. To me izluđuje i najveći je minus mobitela.

Evo sad sjedim u sobi sa normalnim dnevnim svjetlom i toliko mi zatamni ekran da moram sam pojačavat svjetlinu ili se jedva nešto vidi. I tak je uvijek, postala mi je već navika prva stvar koju napravim je povlačenje prstom dolje i pojačat brightness. Na suncu sve ok funkcionira jer pojača do ibera.
Mislio sam da nije možda problem sa senzorom, da ga maska možda zaklanja ili nešto, ali onda nebi zatamnio nego posvijetlio ekran..

Jel tko skužio šta bi se moglo napraviti ? Ovo šta se spominje auto brightness aplikacija je baš neki zasebni app koji treba instalirat ili ima neka opcije kroz postavke u mobitelu ?

Ne želim isključiti adaptive brightness jer je tu s razlogom i dobro dođe, ali stvarno loše radi na ovom mobitelu.
Wannabes je offline   Reply With Quote