Mojih svih 6 radi između 31.3 i 31.6 MHs u TeamRedMineru.
Ako ćemo uzimati PhoenixMiner kao referencu onda bi to bilo još za nekih 0.2 više po kartici jer PhoenixMiner malo laže.
Kao bazu sam koristio mining varijantu tvorničkog XFX biosa. U PolarisBiosEditoru sam applajao one klik tajminge. Druga stvar koju sam napravio spustio sam memory clock s 2120 na 2000MHz i to je to.
Iako bi tvornički trebale raditi na 2120, na toj frekvenciji mi ok rade samo dvije kartice, dvije se sruše kroz par sati, a treće dvije uopće neće bootati u bilo koju varijantu OS-a.
Zato sam ih spustio na 2000 čisto da imam 100% stabilan boot, a onda ih HiveOS diže na 2080-2120Mhz, kako koju karticu.
Evo taj moj BIOS s kojim sam na kraju završio -
XFX 580 8GB K4G80325FC Polaris ONE KLIK. Super ako ti pomogne.
Samo pazi jer je ovo bios isključivo za ovu varijantu Samsung memorije
K4G80325FC ! Neće raditi na prijašnjoj varijanti Samsung memorije.
BTW - s tvorničkim mining BIOS-om od XFX-a sam iz dvije kartice uspio izvući preko 32 MHs. Najbolja je išla na 32.45 (testirano 3 sata), al sam na ostalima imao dosta problema. Najlošije dvije nisu išle niti preko 28, tako da sam se odlučio na svih 6 staviti strapse iz Polaris one klika jer mi se čini da su puno stabilniji od XFX tvorničkih, iako možda malo sporiji.
PS - mislim da postoje i kvalitetniji strapsi nego što ih PolarisEditor stavlja. Ako se netko igrao s time i našao neke uber dobre strapove za
K4G80325FC bio bih jako zahvalan.