View Single Post
Staro 18.06.2021., 09:10   #613
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
trebat ce replotove, ali navodno se radi na nekom toolu koji bi mogao to nabrzinu editat. Mislim da ce nekolicina replotat, jednostavno se ne isplati, jer eto Hpool radi bez prbolema bez obzira na sav fud oko njega. Replotanje ce imat smisla ako cijena CHIe pocne rasti.

Jer prakticki, ako gledamo velike igrace koji se bore za svaki TB onda ako oni idu replotavat a konkurencija nabija vise TB, prakticki dok replotaju svoj 1PB, konkurencija naplota novi PB. Tak da je tu dosta kalkulacija i neznam kak ce se to sve skupa odigrat. Mislim da ce ovaj madmax i njegov ploter imati kljucnu ulogu u tome jer bi mogao biti novi rat race oko plotanja i replotavanja...

Recimo madmaxov plotter moze s 2 rama replotavat, znam to je skupo, ali treba znati da su se neki od prvih CHIa farmera obogatili i zasto nebi ulozili u to... Pa em je brz i ne trosi nista osim struje...

P.S. isto tako je trenutno cijena HDDova u neizvjesnosti, svi pricaju o nekom drugom valu groznice pa su i cijene HDDova pale samo za malo, daleko od stadardnih cijena. Ako cijena CHIe ne poraste cijene HDDova moraju past jer nove CHIa groznice nece biti. Plus je da se moze vise coinova farmat s plotovima, ali ni ovaj CHIa nije pretjerano ozbiljan, a kamoli njegova kopija chinagreen.