Pozz ekipa,
Uzeo bi se konacno ovo ljeto motor i izbor sam sveo na yamahu mt07 abs. Ne kuzim se u motore i to je ono sto mi je isplivalo kao najbolji pocetnicki motor A kategorije. Nije tezak za vozit, a zabavan je i primjeren za pocetnika. Tako kazu barem.
Vozio bi se po gradu i blizoj okolici i uzimam motor da ga naucim voziti. Moze i neki drugi prijedlog ako imate.
Zanima me par stvari. Htio bi izbjeci kupnju novog motora jer mi je to puno love za tako neki polu-hobi, a i necu se imati previse vremena voziti. Ali ako ne ide drugacije, jbg, i to je opcija.
Htio bi motor s ABSom svakako. Neki na oglasnicima imaju, neki nemaju, sve OK. Medjutim zbunjuje me to sto na stranicama dilera se nigdje ne spominje ABS, pa ni u konfiguratoru, i negdje mi zvoni kao da svi noviji motori moraju imati ABS od neke godine ali nemam pojma jel sam to izmislio ni otkud mi ta informacija?
Ako bi uzimao rabljeni motor htio bi ga odvesti negdje na pregled prije kupnje. Jel to ima smisla i jel imate kakvu preporuku gdje to napraviti? ILi napraviti krug i nadati se najboljem ako nis ne klapa
Ako nekome to nesto znaci, budzet bi mi bio 5k€ pa nek ode do 6k€ ako mora. Novi mi je najgora opcija jer em mi je to velika lova, em ce bit bez opreme em se necu voziti puno zbog manjka vremena. On je oko 7,7k€.
Uvoz nisam gledao ali ako netko ima neki grubi tutorial sto i kako, ili ako mislite da se isplati mogu i to guglati.