View Single Post
Staro 16.06.2021., 18:52   #604
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Aha, znaci to je onaj pool koji je zatvorio vrata jer su duplo farmali i nisu mogli detektirati, pa su napisali if they come back da bi na krjau promjenili u when they come back. Dobro vratili su se, pa nije lose onda valjda. Samo mislim da je IMO Hpool sigurniji barem na papiru, imaju duzi staz, i imaju izgleda neki nacin detekcije tih lopova.

Odmah da pitam jel netko updejtao na novi hpool miner, vidim da je sad uvede x-proxy, evo ja upravo podesio sve i radi ko urica na linuxu, ubuntu.

Inace chiagreen je novi fork od CHIe, sve isto samo nema prefarm i dijele coinove sakom i kapom koji trenutno ne vrijede nista (lol). A nesto sam izmedju redaka cak procitao da i CHIa ne vrijedi nista jer kao ovi exchangei okex i gate.io imaju nesto s developerima... Od tud mozda i dolazi prenapuhana pocetna cijena CHIe. Jer da nisu oni listali CHIu, CHIA bi i dalje vrijedila nista...

Uglavnom, bio je i zoom meeting, nista pametno na njemu, samo malo onako je taj Bram ispao malo ljepse nego inace jer je dao neke direktne odgovore o securityu CHIe i brzini plotanja, tak da tu mislim nece biti problema, i da k32 ostaje i dalje i da se ne trebamo brinuti...

Hpool ima sad web GUI, ali offline, dakle na jednom runas taj gui i na mrezi mozes gledat. Naravno pola toga je na kineskom, upisujem tecaj uskoro...