Tema: Euro 2020
View Single Post
Staro 13.06.2021., 13:54   #13
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
ja isto. da bar imamo protivnike koji su mi dragi "kad nema naših", ali ni to.

prognoziram najveći debakl hrvatske do sada i potop od najmanje 4 gola razlike protiv engleza.

iskreno ne mogu vjerovati da nemamo sosu u momčadi, a da lovren koji ni kada je bio na vrhuncu ne zna što je lopta i nogomet, vrsaljko koji nije igrao tekmu od 2018. u rusiji, perišić koji diše na škrge nakon pola sata igre i još neki starci koji su odavno trebali pustiti mjesto mladima koji igraju u životnoj formi.

oršić gvardiol, sosa, ivanušec, majer, dečko koji igra u lilleu - francuskom prvaku, onaj lik iz bordoaux-a, toma bašić ili kak se zove, ne bi ni vidu zvao osim kao rezervu iako on još kako tako gura na volju i motiv, ali ovi starci --- ja ne mogu vjerovati.

BTW danas ću kupit kao i svake godine album i sličice pa ako netko bude htio mjenjat se

sretno naši, ali mislim da će biti smjena šukera, izbornika i generacije u momčadi i nadam se na bolje iako ne vidim tko bi mogao doći da pošteno i sa mozgom to radi.
Nije sve u imenima. Ponekad se sreca tako poklopi i postanes prvak na cudan način. Hint - Grčka ili ideš kući a u ekipi imena boli glava. Hint necu pisati jer imaš primjera na svakom prvenstvu.
spawn je offline   Reply With Quote