View Single Post
Staro 04.02.2006., 04:57   #10
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Jelc Ovak-više manje sve verzije MMC-a rade sa ATI VIVO grafama. Ali ima hrpa problema, ne daju se sve verzije instalirati kak treba, koji put je potrebno brljati po registryu...itd...
Klanje DX i MMC-a je zalosna storija za koju svaka strana (ATI/MS)
optuzuje drugu. Sve iznad 8.8 je po meni nepredvidivo, moze raditi ali sa stimanjem i pazljivim setupom, no nikad u potpunosti (kod AIW-a) ako zelis u isto vrijeme imati TV/Kodirati/MM-irati i biti siguran da nece biti rusenja. Jos da je samo rusenje koje se resetom sanira, to je najcesce rusenje za koje se sve mora jovo-nanovo dizati

Citiraj:
Originally posted by Jelc Ali zato ima hrpa drugog softa koji se može koristiti To nije problem.
Vjerujem, stavio sam u book Beyond TV 4 a imadoh i nekog drugog samo, kad taj MMC radi kako treba, malo je atraktivnijeg sucelja od te bestije

Citiraj:
Originally posted by Jelc Problem je taj kaj za VIVO moraš tak jasno imati nekakav tuner, ja koristim Zamzung VCR,
Na svakom AIW-u do sad se i snimalo kod mene samo preko video-compo nacina kao glavnog izvora. AIW tuner je samo za puko gledanje u pozadini.

Koju ti onda trenutno verziju koristis MMC-a sa kojim DX-om (c-om ili necim starijim) na svom trenutnom VIVO-u?

Uz sve to vozis Omegu ili Cat-a?

Citiraj:
Originally posted by Jelc ...prištekan na Hamin AV selector.
Opet prijateljica.

Slican, puno stariji Hama Box (SC/RGB) koristim bas da na jedan 1084S primim A2000/1200/C64/ZX Spectrum +2 (128k) sve skupa

Inace bas gledam Hama ponudu i stvarno su pozitivno konzervativni sa svojim kutijama. Ovaj prvi SW datira jos od kraja 1989-te Bauer/Bosh dekade. Ne dira ih pomodarstvo, pametno.

, , , , , ,
Visage je offline   Reply With Quote