Citiraj:
Autor WraGG
Ekipa, nisam u toku vise nikako. Jel ima ovaj S21 kakvih velikih musica ili problema? Narucio sam ga upravo a nisam se posteno raspitao jel valja to sta 
Trenutno sam na S10 i zadovoljan sam, ali me @Bruno_RV proziva da ne mogu koristiti S10 dok vozim BMW, pa rekoh da se ponovim 
|
Citiraj:
Autor Brko
U odnosu na S10, imaš "downgrade":
- ne dobivaš punjač
- ekran je 1080P (na S10 je 1440P)
- nema micro SD (ako ti je bitno)
- S10 izgleda više premium od S21
Zato sam stavio downgrade u navodnike. Osobno, diskvalificirao sam kompletan S21 lineup za sada u svom questu nabavke novog moba 
|
Pošto koristim S21 skoro 4 mjeseca da se nadovežem.
- ne dobivaš punjač / istina, u mojim očima su pizde zbog ovoga
- ekran je 1080P (na S10 je 1440P) / ovo je nebitno i apsolutno neprimjetno
- nema micro SD (ako ti je bitno) / točno, zavisi o tvojim potrebama, osobno ne koristim sd karticu još od s6
- S10 izgleda više premium od S21 / netočno, imao s9, žena ima s10, sada s21, sve je to isto sranje
I dodajem:
- nemaš 3,5mm slušalice / to mene najviše žulja, ili trebaš nabaviti bežične ili usb-c
Što se ostalog tiče, mobitel je dobar, fluidan. Bilo je problema s pozivima prvih mjesec dana da me nisu čuli s druge strane svaki X poziv, ali toga nema već dugo. Vjerojatno su ispravili u nekoj od nadogradnji.
Da li ćeš osjetiti nadogradnju u odnosu na S10? Sumnjam. Sve je to slično sada.
EDIT: Da nadodam. U odnosu na S10 ti je bolji čitač otiska prsta. Mislim da ima dual sim mogućnost, ali nisam siguran, a ne da mi se otvarati mob sada.