View Single Post
Staro 09.06.2021., 14:42   #7710
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
BTC definitivno nije novac, prije ga se guralo da je, da ce zamjeniti novac i tako, ali nemoze, nemoze ni ETH, a vrlo moguce ni drugi coinovi. Ono sto nitko ne govori je da se dokazalo vise puta da je ETH spor i skup. Prvo je bilo oni kittens, pa je ETH transakcija trebala daleko vise nego 2 kune koje platis u banci, isto tako je sve bilo sporo i zaguseno. Druga stvar je sad nedavno bila sa ovim NFTima i opet ETH se gusio i bio skup, a ni neznam koji postotak svijeta ga je koristio vjerojatno 1%, ako. Sad zamisli ako bi takav coin postao valuta, nemoze. On je namjenjen za druge stvari, a niti te stvari ne odradjuje kak treba, zato slusamo vec 3 godine o ETH 2.0 da dolazi drugi mjesec...

BTC, em ga je sad Elon prozvao da je dirty, em nemoze obavljat nikakve transakcije u velikom volumenu. Zato mnogi kad kupuju koriste druge valute koje imaju manje feeve. I sam sam skako preko mjenjacnica, i nisam koristio ni ETH ni BTC, nego XLM u mom slucaju. I nije da volim XLM, nego mi je bio najeftiniji i najbrzi.

Dakle BTC, ETH nisu novci i nemogu zamjeniti novac u ovom trenutnom stanju. Drugi coinovi nisu ni priblizno bili testirani kao BTC i ETH. P.S. i BNB je pao na testu kad se mreza masovno koristila...

P.S. Ako nece Trump onda ce gospon Li, trazilice banale Binance i ostale trznice, i jos jedna pokrajina banala BTC, ajd ako netko ima pristup hashrateu neka nam u sljedecim danima pokaze za koliko ce pasti...

Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 09.06.2021. u 17:00.
dada-as je offline   Reply With Quote