View Single Post
Staro 08.06.2021., 19:22   #3124
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Moje iskustvo je bilo iz BiH pred par godina (ok van EU su ali ono...)

Prođem granicu, par 10-taka kilometara iza granice policija sa strane u redovnoj kontroli zaustavlja ciljano moje auto (održavam propisani razmak iza stranca kojeg propuštaju)

Uredno vezan, brzina do 50km/h, upaljena svjetla po danu, dajem im dokumente, ekipa nešto provjerava i mole da izađem iz auta (x*#%& u sebi proklinjem )

Pitaju me ljubazno da li sam prije skoro god. dana vozio na XY mjestu u XY vrijeme - kamera za brzinu snimila prekoračenje u naseljenom moje auto!?

Iako je auto registrirano na mene, sitim se one ne-mani (kao žena) na suvozačevom sjedalu i pravac k automobilu.

Naravno u "auto ispovjedaonici" prizna da je žurila ranom zorom skupa s punicom (tj. svojom mamicom), a zna da one kocketine od kamera stoje na bar 2-3 mista u tom naselju uz glavnu cestu.

S knedlom odem do njih i pitam pošto šteta, a oni 80HRK!?
Ja s uzdignutom obrvom pitam kako platit i gledam da nije skrivena kamera...

Ali sad ide najbolje, moram platit u konvertibilnoj valuti (sve 5 ne moraju mi pogledat kroz prste za uzet Kune), objasnim ženi da ću je ostavit 10min. s njima ka polog, dok odem razminit novce, i naravnoooooo BALKAN feminine style..

Da sam zna šta je ne-man (moja žena) ovoj dvojici policajaca priredila samo bi kroz prozor izbacija 20KM (preračunato 80HRK) i doda gasa, a nju nek marica (pol. kombi), ili autotabanići dovezu do granice s Republikom Hrvatskom....

Tako da nažalost poznajem taj poriv zajeba protiv države, ali brate nemoj se ciganit, plati i budi miran (osim ako ti netko sad na PM pošalje da ih odjebeš jer će to u zastaru ako ne prođeš kroz XY period vrimena u tu državu - u tvom slučaju Žabariju )

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote