View Single Post
Staro 08.06.2021., 09:19   #2490
delavi
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2020
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Zadnjih mjesec dana poceo sam nositi po danu mehanicke, stigla su mi dva omiljena sa servisa, prekrasno mi je ponovo ih nositi nakon dugogo cekanja.

A navecer nosim mudroga, tad je ionako ekran od najvece koristi. No, ne znam jel jos tko primjetio neobicne "neuro lapsuze" koje radi izmjena tokom dana mehanika/pametni?

Na suncu kad mozes jasno vidjeti kazaljke kao da si u interijeru, prvih nekoliko tjedana, gledam u cudjenju i mislim - pa kako je ovako jak ekran na 6-toj maksimalnoj postavci, pa nikad se ovako dobro nije vidio na suncu?

A navecer dok jos nisam stavio pametnog, ili sam vec kasnije dosao doma s mehanikom, onda udaram po satu, gledam, zasto se osvjetljenje ne pali, zasto gesta rotacije ne budi svjetlo

Kakav god da je ekran, kakvo god da je pozadinsko (recentno) nikad nema zamjene za jasan pogled na pravi sat po jakom dnevnom svjetlu.

Isto tako, sva raskos pametnog ekrana, pocne faliti kad dan ide prema kraju.

Zakljucak price, svaki ima svoju svrhu, ali i ljepotu.

...
Slažem se da ništa ne može zamijeniti klasičan sat. Ali pametan sat ima svoje prednosti koje znamo koje su. Također klasični satovi su dosta teški pa ne naviknu se svi na to.
delavi je offline   Reply With Quote