View Single Post
Staro 07.06.2021., 09:20   #5868
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Malo čudno za težinu, i ja bi rekao da je ovo najteže što se trenutno nudi po opisu.
A što se tiče item managmenta i animacija vrata/stepenica i ostalog....pa to je dio RE svijeta, uključujući i tenk kontrole.
Otprilike kao da napišeš da te kod Sensible Soccera živciraju sitni likovi...
Pročitaj ponovno ��. Pita te kako ti se sviđaju prijašnje igre pa ako staviš da su ti bile teške onda ti ovaj mi olakša igru a ako staviš da su ti bile lagane onda ti mali poveća težinu... Nisam igrao ali barem ja to tako shvaćam.

EDIT:

Ja laganini peglam necromundu: hired gun... Jank do jaja . Ali dobra je igra, napucavanje i kretnja lika je prva liga, oružja također. Za taj dio igre im skidam kapu jer je baš gušt nabužat nekog pedera sa boltgunom i onda gledat kako jedan dio nesretnika odleti na drugi kraj mape a crijeva povežu pod i plafon pa se onda lagano cijede. Mape su super i velike iako se nema baš takav dojam jer se jako brz krećeš. Odlično i jako zabavno a ono što nije zabavno je sve između dijelova kad se puca. Taj neki, hub, pa taj neki skill tree (mislim to konkretno nije loše ali skilove baš i ne koristim a čini se da ima zabavnih), pa animacije, priča za koju uopće nemam pojma o čemu se radi - znam samo da naganjam nekog tipa i još tako te neke sitnice...Mislim, igra vrišti da je to buđet igra ali svejedno je cool... Igri samo malo treba da bude mnogo dobra, ali samo malo... Od mene dobiva čistu 7/10 i definitivno je preporučam barem za posuditi.

Zadnje izmijenjeno od: IHrvojeI. 07.06.2021. u 10:44.
IHrvojeI je offline   Reply With Quote