View Single Post
Staro 07.06.2021., 09:18   #1012
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor picajzla0707 Pregled postova
Svatko ima svoje mišljenje i svatko ima svoj prag tolerancije, nekom je sve ok dok ne 'prtljaju s pločama' (iako jesu prtljali i zaključavali), nekom je pak ok jer, eto, imaju još lufta 10 godina za govnarske poteze dok stignu intel, kao da je susjedov novi pas koji sere po dječjem igralištu ok samo zato jer imamo i drugog susjeda čiji pas to radi već godinama. Nekom je baš sve ok kao intelašima nekad, pod motom - jbga kapitalizam.
A nekima pak smeta svaki govnarski potez bilo koje firme, pa grintaju, ali jbga, ako smo grintali godinama na intel i nevidiju i još se grinta bez da netko stalno upozorava - dosadni ste, valjda možete otrpit i povremeno grintanje na amd
Imaš pravo. Ispričavam se.

Stalno zaboravljam da vas nekoliko koji ste došli na forum zadnjih par godina, ste krhke, lakouvredljive i beskorisne pahuljice kojima sve smeta i kojima se postojanje na forumu svodi na recikliranje iste kmečaone, a dobivene informacije ovdje se onda prenose na Bug smetlištu

Nastavite u revijalnom tonu. Ja sam se javio samo zato jer me drugi reciklator prozvao da mu ne treba nešto...

On topic:
Koga zanima, izašli su nakon 4 mjeseca novi AMD čipset driveri a u BIOSima i AGESA kôd 1.2.0.3. Instalirao/flešao oboje.
Ono što sam primjetio kod svog CPUa da još nešto bolje barata naponima kod boosta u gamingu te da takt ne pada ispod 4700 MHz all core tijekom igranja Metro Exodus i Days Gone.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 07.06.2021. u 09:40.
Brko je offline   Reply With Quote