Citiraj:
Autor adaksinjo
isto tako i mastercard zabe recimo. 0kn godisnjih troskova i 0kn kamata, obrocni ukupni limit xx tisuca kuna i mjesecni limit x tisuca kuna.
svatko imalo inteligentan i financijski pismen ne bi trebao imati problema s time. divim se ljudima koji "trose samo ono sto imaju na racunu jer kreditne kartice su za budale"
zivjela obrocna otplata, da je barem vise ducana kao sto su pevec i ikea koji daju do 36 rata 
|
Problem tih 36 rata je da ako ne paziš, dođeš do situacije kad su ti rate za taj mjesec kumulativno par tisuća kuna. Been there done that
Ali slažem se s ovim da u nekim situacijama je lakše kad imaš rate. Opremili smo stan iz cuga uz pomoć rata. Sada još 2 mjeseca i rate će završiti, a uselili smo davno u funkcionalan stan. Toliko keša nema šanse da bi skupili u toj fazi.
Kako sam sad prešao zbog kredita u HPB, tražim neku kreditnu karticu, jer ovo je kriminal šta mi nude za obročnu otplatu u HPB-u. Em imaju "svoje" rate, em moram plaćati naknadu em moram imati zasebnu karticu. Nema šanse da uzmem to od njih.
Prije sam bio u PBZ-u, i njihova VISA za rate (klasična, ne kreditna) je bila seamless iskustvo. Ovo je katastrofa u hpbu.