View Single Post
Staro 06.06.2021., 12:16   #1161
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
isto tako i mastercard zabe recimo. 0kn godisnjih troskova i 0kn kamata, obrocni ukupni limit xx tisuca kuna i mjesecni limit x tisuca kuna.

svatko imalo inteligentan i financijski pismen ne bi trebao imati problema s time. divim se ljudima koji "trose samo ono sto imaju na racunu jer kreditne kartice su za budale"

zivjela obrocna otplata, da je barem vise ducana kao sto su pevec i ikea koji daju do 36 rata

Problem tih 36 rata je da ako ne paziš, dođeš do situacije kad su ti rate za taj mjesec kumulativno par tisuća kuna. Been there done that

Ali slažem se s ovim da u nekim situacijama je lakše kad imaš rate. Opremili smo stan iz cuga uz pomoć rata. Sada još 2 mjeseca i rate će završiti, a uselili smo davno u funkcionalan stan. Toliko keša nema šanse da bi skupili u toj fazi.

Kako sam sad prešao zbog kredita u HPB, tražim neku kreditnu karticu, jer ovo je kriminal šta mi nude za obročnu otplatu u HPB-u. Em imaju "svoje" rate, em moram plaćati naknadu em moram imati zasebnu karticu. Nema šanse da uzmem to od njih.
Prije sam bio u PBZ-u, i njihova VISA za rate (klasična, ne kreditna) je bila seamless iskustvo. Ovo je katastrofa u hpbu.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 06.06.2021. u 12:21.
Pupo je offline   Reply With Quote