Ja sam uvijek kupovao best buy.. tek nedavno sam skocio u visi razred ali i to jer je tada to bio best buy s obzirom na to da ce jednog dana ici na bubanj pa ne planiram nesto puno ispusit kada dodje vrijeme, a daleko smo od toga jer kako sam i mislio, amd nema potrebe zurit dalje s izbacivanjem novih modela. Pogotovo jeftinijih.
Kupit Intela tesko ima logike osim neki 10400f ili slicno i to ako uleti po super cijeni..
Mala usteda na procu se otopi na kupnji mbo.. a ogranicis se na upgrade, i slicno. No sense.
A reci da se ryzen 5900 ili slabiji da se zagrijava je glupost.. radi tocno kako je zamisljeno i stvar radi super stabilno.
Stavis malo bolji cooler, sve na auto i prst u uho.
Amen.
Ako bas zelis, možeš kao i zwer malo se poigrati i naci neku kombinaciju da izvuces max uz sebi zeljenu temp ako bas trebas, ali vrlo individualno i za vecinu nepotrebno..
I da, zaboravite ljudi testove temperatura ako ne razmisljate dublje. Sutra cete stavit tako neki proc u malo jeftino slabo ventilirano pretrpano kuciste i krivit cete procesor ili nešto.. ne ide to tako