03.06.2021., 17:35
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor Vuco
Odvoji tu zapravo dva problema.
Prvi je rezervacija hotela na booking ili slično. Imam Keks pay spojen na maestro i IBAN (primam i šaljem bez problema). Pretpostavljam da misliš na Keks Pay karticu (koliko vidim VISA-a je). Ako se na njoj mogu rezervirati sredstva - super. Rješenje jednog problema, a ako je primaju svuda u svijetu - rješenje i drugog problema ispod.
Drugi problem je bio plaćanje po zemljama van EU i ostatak svijeta. Australiju ništa nismo mogli platiti karticama (Maestro i VISA od žene, obje debitne kunske). Još smo u Australiji imali po 2-3 opcije čim si gurnuo karticu, ništa nije prolazilo. Zapravo - Starbucks je jedini di sam uspio provući Maestro karticu 
|
Da, na Keks karticu i mislim. Pitaj njihovu ekipu na LinkedInu je li rezervacija hotela i rent-a-cara izvediva s njom ili ne. Još je nisam naručio, ali budem uskoro jer treba za plaćanje računa preko QR koda.
U Australiji nisam još bio tako da ne mogu ništa reći. Sad sam se sjetio da kolega i ja kad smo bili u Francuskoj nismo ničime mogli kupiti kartu za vlak pa sam bookirao preko neke njihove aplikacije.
Citiraj:
Autor akoj
Zasto da netko bježi od go! carda?
To je jedna od najboljih besplatnih kreditnih na našem tržištu.
Akcije u hrpi webshopa, 4% cashbacka na Booking, 0.2% cachbacka na sve (preko MultiPlusa).
Naravno, svatko iole financijski pismen revolving karticu koristi kao charge.
|
Pojma nemam, možda zbog kamate koja ode na 500+ kn mjesečno ako se zaigraš? 
|
|
|