View Single Post
Staro 03.06.2021., 17:18   #514
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Robertinjo Pregled postova
Znaci maknes sve hardove sa chie di plotas i spojis sve na hpool, i kada ides plotat ukljucis opciju exclude final directory i tada ce ti plotat ali nece krenut farmat. na hpoolu ce ti automatski pronaci nove plotove svakih 60 minuta ili koliko minuta tamo podesis. zarada na 100 tb je manje od 1000$ mj i pada svaki dan po mojoj racunici.
Aha, ja sam mislio runat ovaj miner od hpoola s ovim hardovima koji su vec naplotani, a ove koje plotam sam mislio runat normalno solo chia, jel to moze tako? Ono da ne pokupim ban neki... Znaci ja bi C: hard disk stavio u miner , a D: na koji jos plotam bi stavio solo chia normalno... Jel to ok? jel ti tako radis?

@strgani
mislim da bolje nek oni pokupe ako vec me moraju scamat nego da nitko ne pokupi, ali nekako mis e cini da je taj hpool legit i da ce oni ostati ovdje jako dugo, jer ako ovo sljaka, zasto bi netko trosio replotavanje ako recimo i ovako moze dobiti Chiu, dobro dobije manje, ali bolje sad dobiti manje nego poslije jos manje ako me razumijes...

Iskreno mislim da su ovi s tom CHiom zasrali na veliko i vrlo je moguce da ce ta chia prdnuti ili uci u neki period gdje ce imati velike probleme i biti bezvrijedna, nadam se da ce se iscupat iz toga...