Citiraj:
Autor exzzy
Pa je, al realno koje su sanse da porezna ide pitat binance, crypto il nekog trećeg jel mu moze dat podatake o tom i tom onak random bez ikakvog razloga. Jos manje ak to acc na mjenjacnici nikad niti ne dode u nikakav kontakt sa tekucim, ziro računem npr. U kranjem slucaju mozes majnat na neki svoj wallet i prodat to za kes(imas i thread tu)onda ti tek nis nemogu.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk
|
porezna ce gledati samo tekuci i to ako imas odredjenu kolicinu da je presla preko... mislim da si kod nas u BiH ispod radara do 10000€
ja sam do sada digao oko 5000€ jos nista nisam placao... pa cemo vidjeti.. cekam da vidim kolika je granica.. znam da su ove koje rade preko OLX-a trgovinu dizali samo ako prelazi veca kolicina para...
ako sve ide preko trece strane nista ti nemogu.... (sve pare legnu na djevicanska ostrva).. kazes da si pare zaradio preko granice.. tamo su ti i platili (kao sto i jesu).. sta ti mogu... pa kada dodju ovi iz svabije ko ih pita za porez.. nisu pare zaradili u drzavi i nemoraju drzavi platiti porez..