Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.06.2021., 17:16   #55313
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Da, ne znam, sipanje autoproizvođača novcem je najnormalnija stvar diljem svijeta, Nijemci, Slovaci, Česi, Rumunji, Amerikanci, pa i Srbi jbt, tko god hoćeš za autoproizvođače gradi pruge, zone, ceste, dalekovode, oprašta poreze, plaća davanja za radnike, daje poticaje, beskamatne kredite, besplatno dodjeljuju zemlju, što god hoćeš samo da dođu i rade barem nešto, al kad se to kod nas radi onda se kenja po tome. Ako netko nije još shvatio da je moderna ekonomija malo poljoprivrede, malo industrije i jako puno preljevanja iz šupljeg u prazno onda bi malo trebao otvoriti oči.

Taman da nikad ne proizveo jedan auto, tim šta radi za Porsche, Hyundai i ne znam koga sve ne, koji su uostalom kupovali udjele i davali masne pare - čisto sumnjam da su to radili bez da su dobro provjerili što i kako kupuju za desetke milijuna eura, on i dalje zapošljava stotine, sad i preko tisuću i nešto mladih ljudi kakvi inače odlaze trbuhom za kruhom u Njemačku, Austriju, GB ili Švedsku kako bi dobivali prilike za takve poslove kakve imaju priliku raditi ovdje.

Zanima me koliko bi tih komentatora ovdje na hrvatskim portalima s tih ne znam koliko se priča da mu je dao stari ili tko već, deset, dvadeset milijuna uspio napraviti firmu koja će raditi prototipe najbržeg auta na svijetu, kojem će u posjete dolaziti direktori vodeće auto grupe kako bi kupovali udjele, koji će u RH raditi kamp kakav inače u Hrvatskoj možemo gledati samo na izvještajima iz Njemačke ili neke druge zapadne zemlje. Iskreno, sumnjam da ijedan, svi bi bankrotirali prije nego i pisnu Nevera.

Zadnje izmijenjeno od: Exomaniac. 02.06.2021. u 17:38.
Exomaniac je offline   Reply With Quote