01.06.2021., 21:48
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor Vuco
Te njihove obavijesti treba stvarno čovjek 10x pročitati da shvati što u njima piše. Ja sam m-novčanik koristio samo kad sam trebao limite mijenjati
Spominje se Google Pay da...
EDIT:
Razmišljam o Mastercard kartici, primarno za rezervacije smještaja (Booking ili direktno) i plaćanja u inozemstvu (van EU najčešće gdje Maestro baš i ne prolazi često). Trenutno imam samo Maestro i VISA Electron i to s njima nije moguće. Nudi mi se u ZABA-i Mastercard Standard i go!Card (Revolving). E sada, Standard se plaća 150kn godišnje, go! je besplatna. Koliko sam shvatio gđu iz banke:
i
Usto još i piše dokle god se Go! kartica plaća redovito, onda služi i kao kartica sa odgodom plaćanja bez ikakvih kamata.
Tehnički, ako pazim i sve platim dokle treba (vremenski), te dvije kartice su mi jednake. Mimo 150kn članarine.
|
Mislim da starim članovima ostaje m-novčanik jer mi je to stvarno veliki fail ako budu maknuli.
Po ovome što pričaš, ne treba ti nijedna kreditna kartica. Ako nećeš Revolut, probaj uzeti Keks Pay, spoji je s tekućim ili nekom drugom karticom i to je to.
BTW, ne znam po kakvim ste to hotelima bili, meni su VISA Electron od deviznog i MasterCard od Curvea prolazili svuda gdje sam bio u Europi, Aziji i Africi. 
|
|
|