@Dragster
Naravno da nije stemanje svih 8 sati doslovno, ja bi rado da se voda i odvodnja mogu promijeniti bez štemanja. Ne razumijem šta želiš reći, ja sad ne smijem radit ako oni u toliko godina stanovanja nemaju kućni red, nego moram svaki dan pitat sve da li smijem danas? Ja mislim da je obrnuto, ili sam ja bahat? A tko će mi plaćat podstanarstvo i ratu kredita ako se obnavlja 3mj stan? Haha. Radit se mora i gotovo, stigli bi za 10 dana oni sve ištemat ali evo pospajali si malo pa će malo produžit. I maksimalno im stalno udovoljavam ali na pola puta stat neću.
Naravno da bi i meni lakše bilo da postoji kućni red, ali kaže predstavnik da ga nema i da udaram.
Ma joj debili, sad svaki dan slikam stubište i lift i šaljem predstavniku nakon 16h, pa neće baba od prekoputa više govorit da je gradilište na katu. Sve sam lijepo s njima ali igraju igru i ko derišta su i samo se tuže predstavniku kad mene nema.
Mislim meni je susjed ispod mene štemo pola godine od 17h do 22h a mali se tek rodio...nije mu smetalo i nismo prigovarali a pitao stalno...evo završili radove i otvoren salon. Sve se dogovoriš s normalnim ljudima.
Poslano sa mog SM-G970F koristeći Tapatalk