Kako se postaviti dosadnim susjedima? Naime renoviram cijeli stan, znači ima dosta štemanja, ali evo još cca 10 dana ako se majstori ubrzaju ima glasnog štemanja i prašine i onda sve mirnije.
Znači svaki dan predstavnik stanara dobiva pritužbe, (da je cijeli kat gradilište, da je sve izgrebano, da kako mi možemo subotom radit...), i onda mene zove, ja radnike i tako u krug. Inače obilazim stan i nije ni približno tako, naravno da ima prašine dok se radi, ali da je gradilište nije. Čak više ni subotom ne radimo, svaki dan se nakon majstora prođe mokrom krpom. 7 dana prije radova zvao predstavnika i stavio obavijest, kaže samo udaraj, nema ograničenja, niti je kućni red negdje izvješen. Zadnje me zvao zbog crtice u starom liftu. Naravno da ću na kraju ja ili izvođač sitnice po zajedničkim prostorijama popraviti, ako smo stvarno mi krivi, ali nema šanse da ću ja cijelu zgradu sad popraviti. Niti mogu visit majstorima nad glavom.
Sad sam puko, svi se skrivaju iza predstavnika i seru, reko sam mu da se strpe jos malo i gotovo, da me ne zove, ima majstore ako nešto hitno bude i nek njima dođu reći, da se vidimo za 1mj.
Ja sad podstanar 10god u drugoj zgradi i svi oko mene su renovirali stanove i naravno da se strpim, imam osjećaj da u ovoj zgradi neki ljudi sami sebi smetaju. Da samo ignoriram sve? Mislio sam još neke poruke na oglasnu stavit i molbe ali to mi nema smisla, kontam ih sve odjebat i gotovo. Inače se radi 8-16h, uz koji dan pauze, imaju majstori još gradilišta.
Poslano sa mog SM-G970F koristeći Tapatalk