Te njihove obavijesti treba stvarno čovjek 10x pročitati da shvati što u njima piše. Ja sam m-novčanik koristio samo kad sam trebao limite mijenjati
Spominje se Google Pay da...
EDIT:
Razmišljam o Mastercard kartici, primarno za rezervacije smještaja (Booking ili direktno) i plaćanja u inozemstvu (van EU najčešće gdje Maestro baš i ne prolazi često). Trenutno imam samo Maestro i VISA Electron i to s njima nije moguće. Nudi mi se u ZABA-i Mastercard Standard i go!Card (Revolving). E sada, Standard se plaća 150kn godišnje, go! je besplatna. Koliko sam shvatio gđu iz banke:
Citiraj:
Go!card Mastercard kartica za sve učinjene troškove, uključujući i u stranoj valuti tereti račun revolving kredita u kunama, dok Standardna Mastercard kartica tereti inozemne troškove isključivo u eurima i to devizni račun
|
i
Citiraj:
Ukratko, za plaćanja u zemljama koje su u euro zoni isplativije je koristiti Standardnu Mastercard karticu, a u zemljama ostalih valuta isplativija je go!card kartica
|
Usto još i piše dokle god se Go! kartica plaća redovito, onda služi i kao kartica sa odgodom plaćanja bez ikakvih kamata.
Tehnički, ako pazim i sve platim dokle treba (vremenski), te dvije kartice su mi jednake. Mimo 150kn članarine.