View Single Post
Staro 31.05.2021., 15:28   #468
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Da barem daju te portabilne plotove, neki cak na redditu predvidjaju da bi CHIA mogla zavrsiti gore nego Burstcoin.

Ovaj glavni je pricao o tome da ljudi stare hardiskove naplotaju i tako onda njih iskoriste da dobe nesto, to je kao bio prvotni cilj te CHIe, da se iskoristi stara tehnologija, stari HDDovi, polako da se plota i onda da to kaplje onak dnevno nesto, definitivno ne get rich quick schema.

Sto se dogodilo: Chia otvorila sa skoro 2000$ po coinu, navalili svi ko blesavi na HDDe, u medjuvremenu CHIA pala,a dificulti neki pricaju da je veci nego kod Bitcoina, neznam sto to tocno znaci, ali veliki bogami je. Istina je da su neki postali miljarderi preko noci, odnosno jos nisu jer cekaju vecu cijenu CHIe, jer na ovaj netspace ta cijena mora biti daleko veca... A oni si vec nakopali masu CHIe pa mogu cekat.

Sve u svemu zanimljivo razdoblje je pred nama, ja se samo nadam da nesto ovi glavesine ne zeznu sa tim protokolima pa da da jos i to ne postanu problemi. Navodno je dosta toga oko poolova jos u zraku, zato valjda i ova konferencija. Uglavnom ja sam se vec prijavio u poolchia.com. Nije sluzbeni ali ak je na exploreru onda valjda ima nekog smisla. Vlasnici su neka djeca iz Japana ili azije neznam sad tocno po slikama su azijci...