View Single Post
Staro 30.05.2021., 23:24   #501
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Kako samo 500kn (osim ako nije frendovska cijena)?

Dobar je to ruter, vec sam hebao njemu i Asusu sve po spisku u ovih 3mj Ako imas srece, sve ce ti raditi bez da ijednom udjes u admin web ui. Ako nemas srece, visit ces na snb forumu. Ruter je zvijer, al daleko da je bez musica.

Za te pare je top.

Ja sam ga napokon ukrotio i usput izgubio 3 mjeseca zivota, naucio raditi u CLI-ju, skriptice pisati i tak. Evo vec skoro mj dana ne palim web ui niti ssh... Mnogo je losih jezika usmjereno prema Asusu i velikoj vecini koda koji je zatvoren i limitiran za promjene sto je, u idealnom slucaju, dobro.

Ako nista drugo, na snb forumu ima pun k ljudi koji znaju, a sadrzaja ne manjka.

Ja bi ga opet danas kupio za 500kn jer znam sto dobivam. Iskreno, ni danas ne znam sto bi drugo kupio u tom rangu (normalna puna cijena).

iskreno, neam pojma.
ja sam prvo po nabavi išao pa vidio da je novi soma i kusur kuna i meni je bilo čudno - zato došao i pitati jel ulov ok ili ne
u svakom slučaju, frend od kojeg ne sumnjam u ispravnost, tak da zbog kvar(ov)a sigurno nije...

Citiraj:
Autor Karlo666 Pregled postova
Ovisi jel jeli ti Modem Router(DSL AC68U) ili samo Router (RT-AC68U) jedan može direkt na paricu dok drugi mora se bridgeat sa SpeedŠrota ili direkt u ONT(Optika) uglavnom oboje su zvjerke a SpeedŠrot netriba niti spominjat odmah se naježim.
6 godina oboje stari i dan danas dobivaju FW upgradeove pa čak imaju i AIMesh.

Za postavljanje ćirni u onu temu gdje sam pisao sve postavke HR ISPova.
zbog takvih savjeta i dolazim u ovu temu
e sad za tip, neam blage - u poruci je pisalo AC86U...

EDIT: da napomenem - HTova optika sa onim raisecom ONTom
EDIT2: napomenuo sam da sam tudum za te mrežne stvari
Uglavnom ništ od toga jer mi je i telefon spojen na Speedport, a barem koliko sam vidio ovaj nema phone utor

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 31.05.2021. u 00:24.
panda505 je offline   Reply With Quote