Citiraj:
Autor domina
Jutros baš čito ovu temu šta ste pričali o motoristima pa se instant nabrijo danas na cesti.
Išo sam za Zg do sestre, ali prije sam skočio u dućan po pumpu za suđericu. Sa slavonske skrenuo na zagrebačku cestu i suprotni smjer je bio krcat tj. kolona do semafora. Naravno tamo ispred onih kafića (jedan od njih yolo) skuter na mojoj traci prestiže cijelu kolonu, a ženska na skuteru. Potaknut jutrošnjim čitanjem, trzno sam volanom u lijevo da ju splašim  . Usrala se i još me gleda sa čuđenjem, a ona u mojoj traci... debili.
|
Uredno vidio policiju, sportake, choppere, nakede, endurce i skutere da to po Zagrebu rade i uvijek, ali gotovo uvijek bi se "vratili" u svoju traku, a ak i ne bi nisam nikad ne imal mjesta, baš me zanima kolko to skuter mjesta može uzet na zagrebačkoj da za auto nema mesta i moraš se penjat na rizol. Vise put sam moral kočiti zbog auta koji odu u suprotnu traku neg motora.
Citiraj:
Autor King of 4
Tako je Domina. Jednako razmišljamo
Da se razumijemo, tolerantan sam maksimalno u prometu, ali neke stvari ne dopuštam.
|
Jedno je ne "popuštati" drugo je ici se igrati tuđim životima, jer ti se može pa makar i budale koja se preračunala.
To kaj mi u ZG pušimo kurac u gužvama nije zbog motociklista i biciklista, vec stvar prometne politike i infrastrukture. Ak ikaj drugo zbog njih je manje gužve...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
|